torstai 11. helmikuuta 2010

Katsaus tulevaan

E on kerrankin ajoissa liikenteessä, hihulihei!

En ainoastaan ole keksinyt piirin seuraavaa kirjaa, vaan myös lainasin sen jo kirjastosta, kun kävin palauttamassa Liikkuvan linnan. Siis täältä, tuosta surkeista surkeimmasta kirjastosta löytyi kerrankin jotain ilman suurempia ponnisteluja! Exxxcellent!

Sitten aiheeseen. Tällä kertaa päädyin pois nuorten kirjojen parista (vaikka sieltä olisi edelleen löytynyt monen monta houkuttelevaa vaihtoehtoa), ja valitsin romaanin, joka takakannen mukaan on "jylhän kaunis kauhutarina koston varaan rakentuvasta uskonnollisuudesta" sekä "rujon runollinen saaga ihmismielen petollisimmista oikuista". Toisin sanoen kyseessä on Nick Caven esikoisromaani Kun aasintamma näki Herran enkelin.

Oletan kirjan olevan melko mielenkiintoinen tapaus, ainakin alku vaikuttaa hitusen erikoiselta. Nick Caven musiikillisen tuotannon pohjalta on ainakin lupa odottaa jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Valmistautumista lukuhetkeen

Mutta tämä vain välihuomautuksena ennen Liikkuvan linnan lopullisia puinteja.

-E.

3 kommenttia:

  1. Niin ja vielä lisättäköön, että tämä on seuraavana olettaen, että kirja passaa muillekin. :) Tähän asti ei kovin ole kirjavalinnoista tullut mitään vastaväitteitä, joten arveleisin, ettei nytkään? ;)

    VastaaPoista
  2. Taisi mennä makoisat suklaat vähän hukkaan kun pääsit jokusen sivun eteenpäin ja väkivalta+törky pääsi kunnon vauhtiin...

    :) M

    VastaaPoista