torstai 24. lokakuuta 2013

Vihdoin posti toi paketin!


Kvanttivaras on osoittautunut yllättävän vaikeaksi hankittavaksi (eikä vähiten oman pöhköyden vuoksi). Kirja löytyi lähikirjaston valikoimasta, ja oli vielä lainattavissakin. Jotenkin minulta jäi vain tiedostamatta - vaikka tiesin kyllä - että seudun kirjastot ovat kaikki kiinni syyskuun ajan. Joten kirja jäi odottamaan lokakuuta. Kun sitten lokakuu koitti, ja aloin kirjan saatavuutta tutkailla uudemman kerran, olikin joku sen kerennyt viemään nenäni edestä. Täytyi siis pistää kirja tilaukseen ja odottaa vähän lisää. Vihdoin tällä viikolla kirja tipahti postiluukusta!


Valitettavasti en kyllä ehdi lukea sitä loppuun asti ennen viikonlopun kokoustamista, mutta ehkä piirillä riittää muutakin puitavaa. Kuten jalkautuminen Helsingin kirjamessuille.

Kvanttivarasta odotellessa luennassa on ollut mm. Bernard Cornwellin viikinkisarja (siitä myöhemmin lisää), sekä alla näkyvä World War Z.


Elokuva oli viihdyttävää zombihässäköintiä, joka sai miettimään taas vaihteeksi oman kodin turvallisuutta zombiapokalypsin varalta. Kirja puolestaan oli aivan eri maata. Siinä kuljettiin haastattelijan mukana ympäri maapallon kuulemassa henkiinjääneiden kertomuksia, alkaen siitä, kun tartunta oli vasta huhu, jota kukaan ei uskonut. Erittäin mielenkiintoinen kirja, johon ehdottomasti kannattaa tutustua!

-E.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti