sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Väliaikapäivitys

Hetki on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta, ja olen TAAS hirmuisesti jäljessä muita kirjojen kanssa. Ehkä työt ja tutkinnon loppuväännöt on hyväksyttävä syy tällaiselle laiminlyönnille?

Mutta asiaan... Olen vielä lukemassa edellistä valitsemaani kirjaa, eli Joe Hillin Sarvia. Itse olen pitänyt kirjasta tähän asti, vaikka se ei ehkä aivan esikoisromaanin tasolle ylläkään. Pidän kuitenkin siitä, miten hahmoja pohjustetaan ja heihin tutustuu kirjassa kunnolla. Mutta siitä lisää, kun olen päässyt kirjan loppun saakka.

Tämän väliaikapäivityksen todellinen tarkoitus on julkistaa seuraavaksi valitsemani kirja. Arvelin näet, että M mielellään kuulisi jo, mitä tuleman pitää, ja T:llä taitaa olla jo hieman kiire päästä lukemaan... ;) Eli siis, seuraava kirjapiirin kirja on Erin Morgensternin Yösirkus. Valintaperusteena oli ihan puhtaasti kirjan superhyper hieno kansi, joka sai minut koukkuun heit ensinäkemältä. Kirjasta en tiedä muuta kuin sen, mitä takakannessa kerrottiin, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa, saattaa olla jopa mukaansatempaiseva...

Hyviä lukuhetkiä siis!

-E.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti