tiistai 22. kesäkuuta 2010

Nytkähdys

Nyt on toiveita saada piankin kätöseen tuo Ystävät hämärän jälkeen. Tein nimittäin kirjastossa siihen varauksen, ja kirjastovirkailija lupaili sitä jo parin päivän sisään. Sanoi, että "Näitä kun on näin monta kappaletta". No monta ja monta, aina ovat kuitenkin menossa...

Vampyyriteemaan liittyen, täytyy kehaista Sivuhorinana, että Charlaine Harrisin Veren voima -kirja yllätti positiivisesti. Kyseinen kirjasarjahan on pohjana True Blood - HBO-sarjalle (jota tosin en ole itse katsonut. Sen ensimmäinen osa kun oli niiiin tylsä). Kirja oli oikeasti hyvä! Okei, pientä epäloogisuutta ja hieman erittäin Twilightista poikkeavaa irstailua, mutta silti on pakko saada näitä lisää!

- M

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Kävin juuri eilen hakemassa kirjastosta myös E:lle tuon Ystävät hämärän jälkeen, että pääsette kisaamaan, kumpi saa sen ekaksi luettua :) Ette te kuitenkaan tykkää siitä, minusta se kyllä oli tosi hyvä :)

    T

    VastaaPoista
  2. Niin joo, täytynee tsekata tuo Veren voima, vaikka se True Blood -sarja on kyllä ihan nolostuttavan huono. Ei sitä voi katsoa kun tulee niin hirveä myötähäpeän tunne.

    T

    VastaaPoista